”PINO helpt echt het beste uit onszelf te halen”

Sylvia Lafourcade, Hoogwaterbeschermingsprogramma

"In alle facetten professioneel, betrokken en flexibel.”

Janine Stuivinga, Provincie Groningen

“Typisch PINO is de klant ontzorgen”

Angelique van Beuzekom, Actie Leer Netwerk

“Afspraak is afspraak en beloofd is beloofd.”

Marjo van den Boom, Programma Aan de slag met de Omgevingswet

"Waardevol gelegenheidsteam dat ons volledig heeft ontzorgd. Precies wat we nodig hadden!

Mathilda Buijtendijk, Ministerie van IenW

Een bijeenkomst is nooit een doel op zich, maar een middel om bij te dragen aan uw strategische doel. Er zijn vele factoren die invloed hebben op het succes van een bijeenkomst. Met onze jarenlange ervaring in de congres- en evenementenbranche kan PINO u uitstekend begeleiden in het beheersen van deze succesfactoren. Wij adviseren, coördineren en regisseren uw bijeenkomst op communicatief, logistiek en facilitair gebied en voeren dit tot in de puntjes uit. Met PINO aan uw zijde maken wij uw online of hybride evenement tot een succes. Vanaf de allereerste ideeën tot en met de follow-up als opmaat naar uw vervolgbijeenkomst.

Concept

analyse | programma design

We staan aan het begin van het organiseren van uw bijeenkomst. U heeft een idee over hoe de dag er op hoofdlijnen uit moet komen te zien. Soms zijn (nieuwe) doelgroepen nog niet scherp in het vizier of zijn hun belangen om naar uw bijeenkomst te komen niet voldoende helder. Of u heeft een jubileumjaar te vieren en wil op verschillende momenten uitpakken en communiceren.

Op zo’n moment kan PINO uw sparringpartner zijn. We begeleiden u in het ontwikkelen van een doordacht concept waarin de bouwstenen van uw bijeenkomst in programma, design, beleving en gewenst resultaat een plek krijgen en toetsen dit als u wilt bij interne en externe stakeholders. Kortom, we ontwikkelen en bewaken voor u de rode draad.

Communicatie

communicatieplan | deelnemerscommunicatie

Het raamwerk van uw bijeenkomst staat. Hoe kunnen we de doelgroepen zo optimaal mogelijk bereiken, met welke boodschap en middelen en op welk moment? Het communicatieplan biedt hierin structuur en duidelijkheid. PINO heeft eigen communicatieprofessionals in huis die u vanaf de planvorming tot en met de deelnemerscommunicatie volledig kunnen adviseren en ondersteunen.

Van het opstellen van een contentkalender, het schrijven van wervende mailings tot het inrichten van een eigentijdse eventwebsite of het onderhouden van de online community. Kortom, alle communicatiedisciplines die bijdragen aan de werving, registratie en zichtbaarheid van uw bijeenkomst én die in lijn liggen met het concept.

Organisatie

proces- & eventmanagement | follow-up & implementatie

PINO beheerst het proces om samen met u een doordachte en verrassende bijeenkomst neer te zetten. Een plan met werkzaamheden dat alles omvat wat er voor, tijdens en na uw evenement moet gebeuren. We zorgen dat inhoud en vorm elkaar versterken en vertalen dit naar de logistieke en facilitaire organisatie van uw bijeenkomst. Voor alle betrokkenen richten we een backoffice in, zodat alle informatie centraal wordt verwerkt.

Daarmee zorgen wij voor een goede start van de productievoorbereiding en is een soepele uitvoer van uw bijeenkomst gegarandeerd. In het hele traject van concept tot resultaat en in de follow-up houden we een geoefend oog voor de boodschap én de rode draad. No-nonsense, transparant en met een groot gevoel voor gastvrijheid en communicatiekracht.