Vissen naar event-talent

De arbeidsmarkt is krap, dus er staan veel vissers rond een kleine vijver. Dat zult u in uw eigen organisatie vast merken. Voor ons is dat natuurlijk niet anders. Bij PINO kunnen we zeker vers event-talent gebruiken. Daarom gooien we hier ook maar een hengel uit.

In zo’n lastige arbeidsmarkt helpt het als bedrijven en organisaties voor elkaar hun ogen en oren openhouden. De wereld is klein en ieder van ons kent aanstormend of ervaren talent, op zoek naar de ideale baan. Een collega, een buurman, een kennis, zoon, dochter of verre neef. Misschien kent u wel iemand die perfect bij PINO past. Iemand met een uitzonderlijk talent voor evenementen. Of met de wens om dat talent te ontwikkelen. Als u iemand weet, helpt u ons en misschien meteen ook uzelf: wellicht dat dat talent straks uw event succesvol maakt! Mocht u zelf verlegen zitten om nieuwe collega’s, dan houden wij ook graag onze oren en ogen voor u open. Want in de 23 jaar dat we bestaan, hebben we veel bevlogen mensen uit allerlei disciplines leren kennen. Die misschien wel eens verder willen kijken. Of wij nemen uw organisatie nog wat meer werk uit handen, dat kan natuurlijk ook.

Wilt u samen met ons in de vijver vissen?

Mocht u in de vijver een bijzondere vis zien zwemmen met evenemententalent, vertel die dan gerust over PINO. Dat we alle denkbare bijeenkomsten organiseren. Van belangrijke congressen tot vakbeurzen met 150 standhouders en 6.000 bezoekers. Van roadshows met 50 seminars tot internationale topconferenties met wereldleiders en zware beveiligingsmaatregelen. Van onvergetelijke bedrijfsfeesten tot grote publieksevenementen als LEGO World. Vertel dat PINO nieuwe krachten veel verantwoordelijkheid geeft en de ruimte om te groeien. Vertel dat ze kunnen werken binnen een enthousiast, hecht en ambitieus team. Dat bij PINO plezier belangrijk is en dat ons kantoor op zo’n mooie, groene plek net buiten Utrecht ligt. Laat ze vooral weten dat we verschillende vacatures hebben: voor een Projectmanager, een stagiair Eventmanagement en een stagiair Marketing & Eventmanagement.

Het zou mooi zijn als we onze dobber zien bewegen in het vijvertje. Want we gunnen onszelf een leuke collega en u het allerbeste talent dat werkt aan uw evenement.

Pieter Schure

Ken of ben jij onze nieuwe collega?