Super Bowl showstopper

PINO'S BLOG FEBRUARI 2020

Traditiegetrouw vindt in februari het grootste sportevenement ter wereld plaats: de Super Bowl. Alles staat even on hold want alle ogen zijn gericht op één grasveld en misschien nog belangrijker, het podium van de halftime show. Ik herken dat, die ijzersterke combinatie van inhoud en entertainment.

Met meer dan honderd miljoen kijkers behoort de Super Bowl tot het best bekeken sportevenement ter wereld. Tijdens deze American footballfinale wordt bepaald wie kampioen wordt. Maar wie heeft de wedstrijd nu gewonnen? Niemand praat daarover. Waar wel over wordt gepraat, is de halftime show. Shakira en Jennifer Lopez lieten iedereen versteld staan met hun spectaculaire optreden. Zonder wedstrijd zou er geen Super Bowl zijn, maar de halftime show is waar mensen over napraten.

Bij PINO houden we ook van een goede halftime show. Niet dat wij dagelijks voor onze opdrachtgevers een miljoenenpubliek trekken. Wel staat buiten kijf dat, hoewel de inhoud altijd leidend is, een goede dosis entertainment een evenement soms net dat beetje extra geeft. Een openingsact om de toon voor de dag te zetten of een energizer na het plenaire programma die het publiek weer in de actiemodus brengt.

Denk daarom voor uw evenement ook eens aan een goede halftime show. Kies voor een humoristische afsluiter of een interactieve cabaretvoorstelling waar uw publiek zelf aan kan meedoen. Heeft u ooit met 500 mensen tegelijk een goede brainstorm gehouden? Het kan met een superbrainstorm! Met onze 20 jaar ervaring weten wij uitstekend welk entertainment er goed bij uw bijeenkomst past. Entertainment waar nog lang over wordt nagepraat. En anders dan bij de Super Bowl staat PINO altijd fulltime voor u paraat!

Pieter Schure