Stem PINO!

PINO’S blog maart 2018

Op de grote aanplakborden met verkiezingsposters hoeft u ons niet te zoeken. We hangen er niet tussen met de vrolijke kop van onze kantoorhond of een paar gevleugelde kreten. Maar als u inspraak en een sterk programma belangrijk vindt, dan is het toch slim om voor ons te kiezen.

Stemmen kan bij ons namelijk vaker dan eens in de vier jaar. Op allerlei bijeenkomsten door het jaar heen geven we deelnemers een stem en betrekken we ze bij het programma. Dat doen we een slag moderner dan met een rood potlood en een stembiljet ter grootte van Texel. Bij onze evenementen delen de bezoekers hun voorkeur via stemkastjes of een netwerkapp op hun smartphone. Of, als het publiek even in beweging moet komen, heel oldskool met petje-op-petje-af. Met die stem sturen ze zelf het programma: de invalshoek van een spreker, het onderwerp waar een forum over discussieert, de casevideo die ze het liefst te zien krijgen. Bij ons is er geen kloof tussen het podium en de zaal.

 

In verkiezingstijd blinken partijprogramma’s niet altijd uit in duidelijkheid. Soms gaat de inhoud ervan helemaal over de hoofden van de burgers heen. Bij PINO gaan we altijd eerst op de stoel van de deelnemers zitten, voordat we een programma opzetten. Wat wil, verwacht en verrast iedere deelnemer? Met die vraag in het achterhoofd vertalen we uw programmapunten naar een concept. Een concept dat deelnemers naar het puntje van hun stoel brengt. Met inspirerende sprekers, concrete cases, leerzame subsessies, verfrissende intermezzo’s en bijzondere manieren om elkaar te ontmoeten. Ook al is de inhoud nog zo ingewikkeld of complex: wij maken zaken graag levendig en tastbaar. We gaan van tevoren nog net niet de deuren langs, maar we zorgen ook altijd voor een grote opkomst. Dus kiest u maar!

Het mooie is: stemmen op PINO kan elke dag. U hoeft ons maar te mailen of bellen en we zijn uw partij. Mag u ons daarna op alle verkiezingsbeloften afrekenen!

Jeroen Coers