Collega gezocht: stagiair marketing & eventmanagement

Organisatietalent gezocht met gevoel voor marketing

Woon jij in de regio Utrecht en ben jij op zoek naar een stage in de communicatie- evenementen- en congresbranche? Durf jij verantwoordelijkheid te pakken en eigen initiatief te nemen? Denk jij in oplossingen en heb jij oog voor detail? Vind jij het marketingvakgebied ontzettend interessant en heb je bij voorkeur ervaring met sociale media, Adobe Indesign en Photoshop? Ben jij daarnaast zelfstandig, creatief, communicatief vaardig, stressbestendig en collegiaal? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Wat bieden wij?

 • Een leerzame en afwisselende HBO-stage, waarbij je jouw talent verder kunt ontwikkelen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het volledige uitnodigings-, communicatie- en registratietraject van verschillende (online en fysieke) evenementen en congressen. Zo staan o.a. Marketing & Effie Live en het Communicatie Congres op de planning.
 • Als je laat blijken dat je de verantwoordelijkheden op een goede manier kunt dragen, stellen we je ook in de gelegenheid om zelfstandig evenementen te organiseren. Je maakt zelfstandig offertes, communicatieplannen, begrotingen en draaiboeken en je krijgt de kans om als projectleider tijdens een evenement leiding te geven.
 • Een stageopdracht of onderzoek is voor ons geen vereiste. Mocht dat vanuit de studie verplicht  zijn, dan bieden wij de mogelijkheid om daar 1 dag in de werkweek aan te besteden.
 • We betalen een marktconforme vergoeding

   Over PINO

   PINO is een fullservice communicatie-, evenementen- en congresbureau in Utrecht. Naast dat we veel live events organiseren, zijn we ook helemaal thuis in de wereld van hybride en digitale events. De bedrijfscultuur is informeel en collegiaal. We werken als een team altijd samen aan een project. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker aandacht voor gezelligheid en ontspanning. Wij zien een stagiaire als sparringpartner en je bent een volwaardig lid van ons team.

   Interesse?
   Heb je interesse in een stage bij PINO? Mail dan je motivatie en CV naar info@pino.nl.

   Word jij onze nieuwe stagiair?