Collega gezocht: stagiair eventmanagement

Organisatietalent gezocht vanaf september 2023

Ben jij op zoek naar een stage in de evenementen- en congresbranche? Durf je verantwoordelijkheid te pakken en eigen initiatief te nemen?  Denk je in oplossingen en heb je oog voor detail? Ben jij daarnaast zelfstandig, creatief, communicatief vaardig, stressbestendig en collegiaal? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Wat kan PINO jouw bieden:

  • Een leerzame en afwisselende HBO-stage, waarbij je jouw talent verder kunt ontwikkelen.
  • Je start als verantwoordelijke voor het volledige uitnodigings-, communicatie- en registratietraject van verschillende evenementen en congressen. En je ondersteunt de projectmanagers bij de programmering en organisatie. Denk aan medewerkersdagen van waterbedrijf in festivalsfeer, een publieksdag voor een project van Rijkswaterstaat, een congres met meerdere subsessies voor een ministerie, een groot jubileumfeest voor een farmaceut of de logistieke organisatie van LEGO World. Ook tijdens de uitvoer is jouw bijdrage waardevol om alles in goede banen te leiden voor het beste resultaat.
  • Laat je zien dat je verantwoordelijkheden op een goede manier kunt dragen dan krijg je bij ons al snel alle ruimte om zelfstandig evenementen van A tot Z te organiseren. Je maakt zelfstandig begrotingen, stelt briefings en draaiboeken op, je bent het aanspreekpunt voor leveranciers en je krijgt de kans om als projectleider tijdens een evenement leiding te geven.
  • Een stageopdracht of onderzoek is voor ons geen vereiste. Mocht een onderzoek vanuit de studie verplicht zijn, dan bieden wij de mogelijkheid om daar 1 dag in de werkweek aan te besteden.
  • We zoeken stagiaires voor 2023. Top als je een rijbewijs B op zak hebt!
  • We betalen een marktconforme vergoeding.

Over PINO

PINO is een fullservice communicatie-, evenementen- en congresbureau in Utrecht. Naast dat we veel live events organiseren, zijn we ook helemaal thuis in de wereld van hybride en digitale events. De bedrijfscultuur is informeel en collegiaal. We werken als een team altijd samen aan een project. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker aandacht voor gezelligheid en ontspanning. Wij zien een stagiaire als sparringpartner en je bent een volwaardig lid van ons team.

Interesse?

Heb je interesse in een stage bij PINO? Mail dan je motivatie en CV naar info@pino.nl.

Kom jij ons team versterken?