Samen werken aan succes

PINO’S BLOG JULI 2021

Om opdrachtgevers nog beter te bedienen, gaan we strategische allianties aan. Eerder vonden we in Rogier Mulder van #VERDER een passende partner. En voortaan werken we ook strategisch samen met Nathan Wiersma van S.V.P Sfeerbeheer. In elk project bekijken we welke combinatie in deze driehoek het beste werkt.

De samenwerking met PINO loopt al jaren, maar krijgt nu een vaste vorm. Nathan: “Vooral tijdens ons laatste project – de internationale klimaattop CAS –  werkten we dagelijks met PINO en Rogier samen. Dat werkte zo lekker, dat we besloten partners te worden.”

Klanten vinden alles wat ze nodig hebben aan strategie, inhoud, creatie, coördinatie en organisatie op één adres.

Op alle fronten
Rogier: “Daarmee krijgt Nathan dezelfde rol als ik een aantal jaar geleden. Deze drie partijen vullen elkaar goed aan. We hebben alle drie onze sporen verdiend in events en communicatie, maar de een legt andere accenten dan de ander. PINO is vooral sterk in advies en een vlekkeloze uitvoering, Nathan in creatieve strategie en #VERDER in concepten en content.” Nathan: “Het klikt op alle fronten tussen ons en samen kunnen we uit elk online of live evenement het beste halen. Hoe gek, groot en internationaal ook.”

Op één adres
Tessy van PINO: “Met deze twee strategische partners kunnen we de vraagstukken van onze opdrachtgevers nog beter beantwoorden en vertalen in congressen en evenementen en de communicatie daaromheen. Klanten vinden alles wat ze nodig hebben aan strategie, inhoud, creatie, coördinatie en organisatie op één adres. Bij elk project bekijken we welke combinatie van onze mensen met Rogier of Nathan ideaal is. Die driehoek heeft zijn kracht al laten zien bij een aantal projecten en dat smaakt zeker naar meer.”

Met welke combinatie mogen wij u bedienen?