PINO’s stagiaires: Maureen en Roza

Bij PINO zijn we altijd op zoek naar event-talenten. Onze stagiaires Maureen en Roza zijn dus ook van harte welkom om met ons mee te werken aan gave evenementen. Lees hier wie onze nieuwe teamleden zijn.

Maureen Boer – Stagiair projectmanagement

Kun je jezelf even voorstellen?
Ik ben Maureen Boer, 21 jaar en ik woon op kamers in Amersfoort samen met twee vriendinnen. Ik studeer momenteel aan de HKU waar ik de opleiding Kunst en Economie volg. Naast mijn studie ben ik actief lid bij de studentenvereniging STUdance. Hier dans ik één keer in de week hiphop en organiseer ik feestjes met mijn commissie. Naast lid zijn van de vereniging, vind ik het leuk om creatief bezig te zijn door bijvoorbeeld te tekenen en te schilderen. Ook houd ik ervan om met vrienden en familie op pad te zijn en leuke dingen te doen, zoals naar het strand gaan.

Wat is jouw rol bij PINO?
Binnen PINO vervul ik de functie als stagiair projectmanagement. Zo ondersteun ik de projectmanagers tijdens uitvoerdagen en ben ik betrokken bij de organisatie. Tijdens een dag op kantoor ben ik bijvoorbeeld bezig met het zoeken naar de juiste locatie voor een evenement, leg ik contacten met verschillende leveranciers en help ik met het maken van begrotingen en draaiboeken.

Waar krijg jij energie van tijdens het organiseren van evenementen?Bij het organiseren van evenementen krijg ik voornamelijk energie van het directe contact met de klant. Door op eventdagen de klant te ontzorgen en de gasten een leuke dag te bezorgen, kan mijn dag ook niet meer stuk!

Ben je al slachtoffer geweest van een stageblunder?
Een stageblunder voor mij was een rekenvraag die ik kreeg van een collega in mijn eerste week. Ze vroeg hoeveel mensen er op het event zouden komen als er tien mensen in een subruimte zitten en er in totaal vijf sub ruimtes zijn. Ik wilde snel antwoorden en gooide het cijfer duizend eruit. Gelukkig heb ik een rekenmachine op mijn telefoon die ik er vanaf nu maar altijd bij pak…

 

Roza Borren – Stagiair communicatie

Kun je jezelf even voorstellen?
Ik ben Roza, 23 jaar en woon op kamers in Utrecht. Ik kom oorspronkelijk uit de mooie Domstad en na een paar jaar in Nijmegen te hebben gewoond voor mijn studie, ben ik terug verhuisd naar mijn roots. Een mooie start voor mijn afstudeerstage bij PINO! Naast mijn stage en studie, Communicatie aan de HAN in Nijmegen, vind ik het leuk om te koken (vooral Italiaans), te reizen, bordspelletjes te spelen met vrienden en te wandelen. Zo heb ik mij dit jaar ingeschreven voor de Nijmeegse Vierdaagse. Een leuke uitdaging!

Wat is jouw rol bij PINO?
Als laatstejaars communicatiestudent doe ik mijn afstudeerstage bij PINO. Dit is het allerlaatste onderdeel van mijn opleiding voordat ik het felbegeerde papiertje mag ontvangen. Ik houd mij bij PINO voornamelijk bezig met alle communicatie die bij het organiseren van een evenement komt kijken. Met hier een daar wat projectmanagement erbij. Een uitdagende combinatie in een werkveld waar ik graag meer over wil leren.

Waar krijg jij energie van tijdens het organiseren van evenementen?
Ik vind het leuk om dingen te regelen en organiseren. Niet alleen tijdens werk, maar ook in mijn privéleven. Ik organiseer vaak themafeestjes of ben degene die een datumprikker aanmaakt. Verder kan ik met communicatie veel creativiteit kwijt en het verbinden van een doelgroep aan een boodschap zie ik ook terug in evenementenorganisatie. Ik kan dus mijn ei kwijt tijdens het organiseren van events!

Ben je al slachtoffer geweest van een stageblunder?
Tijdens een van mijn eerste weken was ik nét iets te vroeg op kantoor. Ik was de eerste en het alarm ging keihard af. Hier was ik niet helemaal op voorbereid, want ik wist nog niet precies hoe ik hem uit moest zetten. Dus met lichte stress begon ik de dag… Na een belletje naar de alarmcentrale was het gelukkig zo opgelost.

Wil jij ook stage lopen bij PINO?