Ons fort

Zoals u inmiddels weet, heeft PINO een ander nest. Op een nogal bijzondere plek: in het buurtschap Blauwkapel aan de rand van Utrecht. Daar ligt, verscholen tussen het groen, een oud fort én ons nieuwe kantoor.

Via een weg met kinderkopjes hobbelen we nu op onze fietsen naar deze nieuwe stek. Waar naast een tandarts en een psycholoog vooral schapen onze nieuwe buren zijn. Het voelt als vakantie. Onze raamkozijnen zijn als schilderijlijsten, die elke dag een ander groen landschap tentoonstellen. En als het regent, horen we de druppels vriendelijk tikken op onze dakkoepels. Binnen is het lekker licht, ook door de glaswanden tussen de ruimtes. Zo kunnen we in rust aan de slag, terwijl we wel onze collega’s zien. En niemand heeft een vaste plek: het is een sport om steeds van werkplek te wisselen. Elke dag is het weer een verrassing waar iedereen zit. Behalve bij de lunch: dan schuiven we allemaal aan de gezellige grote tafel aan.

Alles maakt Kapelweg 10 een fijne uitvalsbasis.

In ons nieuwe kantoor hebben we ook eindelijk een magazijn. Een vaste plek voor de talloze badges, lanyards, pennen, routingbordjes en wat we nog meer allemaal kunnen gebruiken op onze evenementen en congressen. We hebben unaniem Jeroen aangesteld als Chef Magazijn en hem een bijbehorende beige stofjas cadeau gedaan, met die eretitel op de rug. Onze verhuizing naar dit nieuwe nest was eigenlijk een dubbele, want we verhuisden ook digitaal. In het nieuwe systeem werken we volledig in de cloud, zodat we altijd en overal efficiënt ons werk kunnen doen. Alles maakt Kapelweg 10 een fijne uitvalsbasis. Hier broeden we op concepten, bewaken we de organisatie en beheren we de communicatie voor uw evenement. Misschien wel met nóg meer plezier!

Fort Blauwkapel maakt onderdeel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, maar van ons kantoor maken we zeker geen fort. De deuren staan altijd voor u open. Om u te ontvangen of om naar u toe te gaan. Tot snel!

Rogier Mulder

Van ons kantoor maken we zeker geen fort! De deur staat altijd voor u open. Laten we snel afspreken!