Ons bordes

PINO's blog januari 2022

Maandag verdrongen fotografen zich voor de trappen van Paleis Noordeinde. Want daar stond ons nieuwe kabinet. Wij staan eigenlijk nooit gezamenlijk voor ons pand in Utrecht of Den Haag. Maar zouden we dat nu doen, dan ziet u een paar nieuwe gezichten.

Zo’n groot en statig bordes als bij het paleis hebben we ook niet. Maar stel dat we ons keurig opstelden op onze stoep, dan ziet u veertien trotse teamleden van PINO. Ministers van Evenementen, zogezegd. Drie daarvan zag u niet eerder in ons kabinet. Thomas Klink, Femke Pijpers en Lies van der Boon. Zij brengen het nieuwe elan, zoals dat tegenwoordig heet. Thomas en Femke zijn de jonge honden, die net afgestudeerd staan te popelen om voor u te rennen. Lies is een ervaren projectmanager die onder meer bij het Wereld Natuur Fonds en de NOS werkte. U maakt vast nog eens kennis met ze. Wij zijn blij om ze op ons bordes te hebben, want er staat gelukkig weer veel op stapel aan virtuele en live evenementen en de communicatie daaromheen.

We zijn dit jaar goed begonnen met een online nieuwjaarsbijeenkomst voor Vitens. In rijksmonument Pompstation Soestduinen organiseerden we een strakke livestream vanuit twee studio’s. Twee presentatoren schotelden de kijkers een dynamisch jaaroverzicht, een persoonlijk verhaal van schaatser Mark Tuitert en een interne verkiezing voor. En hoe leuk en levendig we online bijeenkomsten inmiddels ook kunnen maken, we hebben weer zin in live evenementen. In mei staat de Dijkwerkersdag voor het Hoogwaterbeschermingsprogramma op de agenda. En het eerder uitgestelde Communicatiecongres. We kijken ook alvast uit naar het New Energy Forum in juni en naar een nieuwe editie van LEGO World, die hopelijk komend najaar door kan gaan. Kortom, uw voltallige PINO-kabinet trappelt om voor u aan de slag te gaan.

Heeft u geen bordes, maar zoekt u een goed podium voor uw kennis, uw verhaal, uw producten, diensten, medewerkers of relaties? Laten we dan eens praten. Welke minister van Evenementen wilt u ontmoeten?

Tessy Miltenburg

Mogen wij u ontzorgen?