Hup {uw bedrijfskleur}!

PINO's blog juni 2019

Kijkt u met een beetje gezonde jaloezie naar de wedstrijden van onze leeuwinnen? Nee, niet naar het spel op het veld, maar naar wat er op de tribunes gebeurt. En in duizenden kroegen en huiskamers. Wanneer kreeg u uw medewerkers en klanten zo hard juichend op de banken?

Los van wat er op de groene mat gebeurt, is het knap wat elf meiden met een bal voor elkaar krijgen. Soms lijkt de gekte nog groter dan bij de voetbalmannen. Kinderen, ouders, grootouders: alle generaties staan gebroederlijk en gezusterlijk achter het oranje dat in elke speelstad in het oog springt. De lange stoet supporters die in tientallen tinten oranje naar het stadion danst, de oranje menigte die als één man of vrouw van links naar rechts hupt op de Snollebollekes, de winkelketens waar alles wat oranje is over de toonbank vliegt… Fantaseert u ooit over een manier om medewerkers of klanten ook zo gek te krijgen voor uw organisatie, plan, dienst of product? Dat iedereen voor uw bedrijfskleur net zo hard juicht als voor dat oranje? Hup paars!, hup geel!, hup blauw!, hup rood met een groen randje!

Natuurlijk kan dat. Misschien niet meteen stadions vol, maar mensen op de been krijgen met alle neuzen dezelfde kant op en de handen op elkaar, dat is haalbaar. Breng die medewerkers, klanten of relaties eens samen, inspireer ze met sprekers, verras ze met innovaties, betrek ze bij ideeën en plannen, verwen ze met eten en drinken en laat ze elkaar ontmoeten. Op welke manier u ze echt op de banken krijgt, dat weten wij. We mochten al voor zo veel organisaties doelen vertalen in evenementen, congressen en communicatie, dat we ook weten wat voor uw organisatie werkt. Zonder Snollebollekes en zonder een grote klomp in uw bedrijfskleur op het hoofd. Maar met de allerbeste combinatie van vorm en inhoud die past bij wat u wilt bereiken. Net als voor de leeuwinnen is dat vast de hoogste podiumplaats.

Zullen wij uw bedrijfskleur eens glans geven en van medewerkers en klanten echte fans maken? PINO doet daar graag een voorzet voor!

Tessy Miltenburg