Hoe laat belt u?

PINO'S BLOG FEBRUARI 2022

Opdrachtgevers bellen ons steeds vroeger, merken we. En dan bedoel ik niet dat de telefoon roodgloeiend staat voordat de krant bezorgd is of de zon op is. Eerder in het proces, bedoel ik. Omdat klanten het verhaal van hun evenement liever samen met ons schrijven.

Zeker, er zijn nog veel bedrijven en organisaties die ons inschakelen als hun verhaal al helemaal op papier staat. Met alle hoofdstukken, punten en komma’s. Wij slaan er met een evenement dan graag een mooie kaft omheen. We gieten het verhaal in de vorm van een programma, vinden een geschikte locatie, zorgen voor de aankleding en catering en pakken de communicatie rondom het evenement op. Voor onze opdrachtgevers en voor ons werkt dat prima. En we begrijpen goed dat de neiging bestaat om eerst intern alles in kannen en kruiken te hebben, voordat u met een bureau het gesprek aangaat. Toch loont het om ons eerder te bellen. Veel eerder, als het verhaal nog maar net begint of voorzichtig in de steigers staat. Daar worden bijeenkomsten uiteindelijk nóg beter van, zien we. En ze brengen u dus sneller bij uw doelen.

Hoe laat belt u ons? Wij zitten er de hele dag klaar voor.

Klanten vinden ons steeds vaker als er alleen nog maar een visie of een missie ligt. Of een duidelijk organisatiedoel, een plan voor een belangrijke verandering of een nieuwe strategie. In een gestructureerde brainstorm bepalen we dan samen wat het verhaal wordt, wie we het precies willen vertellen en wat daarvan het resultaat moet zijn. Pas daarna vertalen we dat allemaal in het hoe. Met een thema, een passende locatie, een uitdagend programma en sprekers die het verhaal dragen. We weven uw verhaallijn als een rode draad door de hele dag heen. En door de communicatie vooraf, tijdens én na uw bijeenkomst. Want uw verhaal moet langer dan een dag staan en vleugels krijgen. Dat snappen we goed. Hoe eerder u ons betrekt, hoe meer we voor u kunnen betekenen. En we doen niets liever dan dat.

Welke ideeën, plannen en doelen liggen er op uw bureau? Wij zijn er benieuwd naar en denken graag mee. Hoe laat belt u ons? Wij zitten er de hele dag klaar voor.

Pieter Schure

Welke ideeën, plannen en doelen liggen er op uw bureau?