De essentie van live communicatie – EventStreet

PINO's blog juni 2018

Waar beleef je de leukste avonden en heb je de beste gesprekken? Waar deel je verdriet en vreugde, praat je misverstanden uit, doe je zaken en maak je nieuwe vrienden? Waar wordt een snel biertje een onverwachte, eindeloze avond? In de kroeg natuurlijk.

Voor precies zo’n onvergetelijke kroegavond gaat PINO zorgen. In Haarlem op 10 juli, waar onze branchevereniging IDEA zijn 15-jarig bestaan viert door met enkele aangesloten evenementenbureaus een straat vol cafés en restaurantjes tijdelijk over te nemen: Event Street. Misschien pakken andere evenementenbureaus flink uit die avond, met toeters en bellen. Hebben we ook overwogen. Toch kiezen we bij PINO juist voor de kern van wat we doen: contact. Aandacht voor elkaar. Het contact en de aandacht die je vindt in een bruine kroeg. Daarom kiezen wij op die dinsdagavond voor Café Koops, de gezelligste stamkroeg van Haarlem. Zo’n plek waar iedereen zich thuis voelt, waar vakmensen achter de bar staan en waar je de mooiste ontmoetingen hebt.

In zo’n kroeg is PINO op zijn plek. Want als we bij PINO ergens verstand van hebben, is het wel van “De essentie van live communicatie”. Natuurlijk, we zijn niet vies van digitaal. Doen we ook! Maar wat is leuker dan LinkedIn, beter dan YouTube, leerzamer dan SlideShare, interessanter dan Instagram en interactiever dan Twitter? Juist: die ene spontane ontmoeting met een vakkundig getapt biertje aan de bar. Kom daarom op 10 juli naar Café Koops, waar we lokale bieren uit Haarlem én Utrecht op de tap hebben om te toosten met bekenden én onbekenden. En omdat PINO die week precies 19 jaar bestaat, geven wij natuurlijk een rondje. We zorgen voor lekker hapjes en veel gezelligheid. En verder weten wij ook niet wat de avond brengt; een goede kroegavond laat zich niet plannen.

Dus ben je op 10 juli in de buurt van Haarlem, kom dan even langs voor een biertje. Hoe lang dat even is, gaan we beleven.

Jeroen Coers