Verbinden, ontmoeten en borgen

WVL Festival

Twee dagen lang stond het vergadercentrum en het LEF van RWS Westraven Utrecht in het teken van het WVL Festival. Tijdens deze jaarlijkse bijeenkomst komen zo’n 500 WVL’ers vanuit drie verschillende locaties uit het land bijeen in Utrecht. Daar organiseren zij voor elkaar maar liefst 40 workshops per dag en kunnen ze verschillende lezingen bijwonen zoals deze editie van Diederik Samsom, Kim Spinder en van de Plastic Soup Surfer Merijn Tinga. En PINO mocht RWS ondersteunen in de organisatie van dit mooie festival met aansluitend een feestavond.

Serious fun

Na een opening door het WVL directie team en een interactief vraaggesprek tussen collega’s onderling ging het festival met de vele workshops voor en door collega’s op woensdag echt van start. De tweede dag van het festival stonden naast de workshops ook de ‘WVL-klaar-voor-de-toekomst-inspiratiesessies’ op het programma.

Einde middag vertrok iedereen naar Green Village in Nieuwegein. Hier werd het WVL Festival met een diner en feestavond afgesloten. De eigen WVL cabaretgroep Aqua Rhei verzorgde een hilarisch optreden, er werd gedanst en heerlijk meegezongen in de Karaoke Caravan. De sfeer was top!