Upgrade jouw digitale events

PINO zet in op Cloudregie

Geef je webinar of plenaire uitzending in Zoom, Webex of Teams een upgrade met Cloudregie. Professionele technici nemen de regie van jouw webinar of uitzending uit handen. Door uit te zenden via het streamingplatform Vmix call haal je de beste audio- en beeldkwaliteit in huis. Het maakt niet uit of sprekers in een studio staan of vanuit huis inbellen, iedereen wordt met Cloudregie professioneel in beeld gebracht. En PINO? Die verzorgt het projectmanagement en de overall regie van jouw digitale event.

Ontzorgen is ons motto

Een projectmanager van PINO helpt met het opstellen van een script, een technisch draaiboek, doet de briefing en begeleiding van alle sprekers inclusief een uitgebreid testmoment. Om deelnemers van jouw webinar nog beter te faciliteren richten we een landingspagina in. Geheel in de huisstijl van het event. Vanaf deze pagina bekijken deelnemers de livestream en gaan ze met één muisklik naar de deelsessie van hun keuze. Voordeel? Geen bevestigingsmails meer met vele linkjes, maar slechts één url communiceren voor je hele digitale event. Zo garanderen we voor iedereen een stressvrij en soepel verloop van de bijeenkomst.

Waarom Cloudregie?
Door uit te zenden via een streamingplatform haal je de beste audio- en beeldkwaliteit in huis. Hierdoor zijn presentaties beter zichtbaar en komt informatie duidelijk over. Moeilijk? Nee hoor. De sprekers (maximaal 7) bellen eenvoudig in via een internetbrowser in het programma Vmix call. Met de integratie van een internetclicker kan iedereen op afstand een presentatie bedienen en deelnemen aan een paneldiscussie. De interactie met de kijker komt tot stand door middel van een chatfunctionaliteit. Ook tools als Mentimeter zijn probleemloos te gebruiken. Meer weten? PINO vertelt je er graag over.