Tijd voor weerzien!

Voorbereidingen 59e Nationale Haringpartij gestart

Na twee lange jaren, waarin door alle coronabeperkingen het oudste netwerk- en society-event niet kon plaatsvinden, is het eindelijk zover! De voorbereidingen van de 59e Nationale Haringpartij zijn weer gestart. Op woensdag 22 juni ontvangt het bestuur van de Stichting Hollandse Haringpartij een divers palet aan gasten op Kasteel de Haar in Haarzuilens.

Feest van de ontmoeting

Sinds 1961 wordt de aankomst van de Hollandse Nieuwe traditiegetrouw gevierd met een informeel samenzijn in de prachtige tuin van Kasteel de Haar. Ook dit jaar strijden de beste visdetaillisten van Nederland om de eer en trofee van beste Visdetaillist. Als ware artiesten weten zij de gasten te verwennen met hun creaties geïnspireerd op en gemaakt met de Hollandse Nieuwe.

PINO is sinds 2014 betrokken bij deze bijzondere haringtraditie. Als organisator, in nauwe samenwerking met het bestuur van de Stichting Hollandse Haringpartij, zorgen we er telkens weer voor dat de gasten in een informele setting kunnen genieten van de nieuwe haring en van het topnetwerk.

 

Wil je het mooiste feest van de ontmoeting bijwonen en onder het genot van de zilte haring je zakenrelaties laten genieten van de gastvrijheid en mooie ambiance? Informeer dan naar de mogelijkheden van ons Corporate Member beleid via info@nationaleharingpartij.nl