Samen werken aan veiligheid

Kennisdag BRZO+

Binnen het samenwerkingsprogramma BRZO+ werken verschillende overheidsdiensten samen aan een veiliger Nederland. Samen zorgen zij ervoor dat de meest risicovolle bedrijven van het land de veiligheidsregels eenduidig uitvoeren en dat het toezicht op die regels overal hetzelfde verloopt.

Jaarlijks organiseert bureau BRZO+ een kennis- en netwerkdag, voor alle medewerkers binnen het samenwerkingsverband BRZO+. Dit jaar vond de Kennisdag online plaats! Via de NetworkApp, het digitale platform voor deze dag, konden medewerkers elkaar ontmoeten en het live programma volgen. Vanuit de studio in de Prodentfabriek en vanaf kantoor zorgde PINO ervoor dat alles op rolletjes liep.

Kennis maken, kennis delen en kennis opdoen

Onder leiding van dagvoorzitter Tom Jessen werd live vanuit de studio ingegaan op verschillende BRZO+ projecten, de nieuwe inspectiemethode LBR en het leren van incidenten. Hiernaast gingen de deelnemers in negen deelsessies samen het gesprek aan en zochten zo de verbinding met elkaar op. De kers op de taart was een optreden van het BRZO+ orkest. Vanuit huis namen alle BRZO+ muzikanten hun deel op van het Pink Panther Theme, dat knap werd samengevoegd in één video.