RWS en PINO in beweging

RWS Sportdagen 2021

Van 13 tot en met 24 september 2021 organiseert RWS tal van activiteiten op het gebied van sport, ontspanning en vitaliteit, toegankelijk voor iedere RWS’er, online en live en in de regio. PINO beweegt mee met RWS en faciliteert de meer dan 60 online sessies gedurende twee weken.

Op maandag 13 september werden de sportdagen afgetrapt met Patricia Zorko, plaatsvervangend directeur-generaal Rijkswaterstaat. Hierna was het tijd om de spieren soepel te maken met een gezamenlijke online warming-up, heel RWS in beweging! Gevolgd door een lezing van Erik Scherder om 10.30 uur (verzorgd door ministerie van IenW), hoogleraar neuropsychologie en bekend van De Wereld Draait Door en de Ommetjes app. Na de aftrap kan heel RWS meedoen aan een gevarieerd programma: van live activiteiten zoals beachvolleybal en suppen tot online activiteiten zoals power yoga, pubquiz en danslessen.

PINO ontzorgde RWS onder meer door een uitgebreide website te ontwikkelen waar alle activiteiten op terug te vinden zijn en waar deelnemers zich kunnen aanmelden. Ook alle online sessies die via Webex verlopen, worden gefaciliteerd door PINO.