RVB dag 2018

RVB-ers met impact, op het werk én daarbuiten

Waar worden de medewerkers van het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) blij van? Wat boeit hen op het werk en daarbuiten? Daar kwamen we achter tijdens de vierde RVB dag op 4 september. Een dag vóór en dóór RVB-ers, in het teken van ‘impact’. Boordevol verrassende activiteiten, workshops en sprekers. En PINO mocht voor de tweede keer op rij helpen bij de organisatie van dit boeiende event.

Ruim 1200 enthousiaste RVB-ers verzamelden zich op een mooie septemberochtend in het Taets Arts and Event Park in Zaandam. Een groot aantal medewerkers bereikte de locatie wandelend vanaf het Station Zaandam. Bij aankomst hadden zij al bijna 5000 stappen gezet én kennisgemaakt met collega’s. Na een plenaire opening met onder andere Annet Bertram, directeur- generaal Rijksvastgoedbedrijf en Rico Verhoeven gingen de deelnemers uiteen in een groot aantal verschillende sessies.

Op het programma stonden inhoudelijke sessies over aardgasvrije wijken en omgevingsanalyses, onthullende sessies zoals de Gezichtslezer en de Monumentale puzzeltocht, maar ook fun activiteiten zoals de RVB-pubquiz en Flinstone autorace. Juist deze variatie zorgde ervoor dat iedereen geïnspireerd raakte. En natuurlijk sloten we de dag af met een diner en een feestelijke afterparty, waar de band Got the VIBE! vele voetjes van de vloer kreeg. Kortom, een dag mét impact!