Op koers met het Kompas

Kompasdagen IenW

De Kompasdagen, georganiseerd voor en door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, staan volop in het teken van het Kompas IenW. Het Kompas geeft op hoofdlijnen richting aan de toekomstige koers van het ministerie aan de hand van tien ontwikkellijnen. PINO ondersteunt IenW doorlopend bij dit terugkerende event.

De Kompasdagen van maart werden afgetrapt met het startwebinar Op koers met het Kompas vanuit de studio op het ministerie in Den Haag. Secretaris-generaal Jan Hendrik Dronkers en directeur-generaal Mobiliteit Kees van der Burg gingen onder leiding van host Gert-Jan de Maagd in gesprek met medewerkers van beleid, RWS en ILT over het werken aan maatschappelijke opgaven. De rest van de week konden deelnemers kiezen uit verschillende interactieve sessies, bijvoorbeeld over het IenW-bredewelvaartskader of Klimaatadaptatie in de praktijk (casus Zeeland).

PINO ondersteunt IenW doorlopend bij de organisatie en uitvoer van de Kompasdagen. Dit begint bij het ontwikkelen van een aantrekkelijke eventwebsite in bijbehorende huisstijl. Hiernaast richt PINO de registratie en communicatie in voor de deelnemers. Tijdens de Kompasdagen zelf is PINO aanwezig als regisseur in de studio en als technisch host voor de diverse Webex-sessies.