Online DICTU kerstborrel

Live vanuit Studio Pakhuis Den Haag

Woensdag 16 december kwamen 500 medewerkers van DICTU (Dienst ICT en Uitvoering) van het ministerie van EZK digitaal bij elkaar voor een kerstborrel. De livestream van deze digitale kerstborrel kwam rechtstreeks vanuit Studio Pakhuis Den Haag. Onze studio was speciaal voor deze borrel geheel in kerstsfeer ingericht. PINO bedacht het concept, was verantwoordelijk voor de organisatie en was die middag de regisseur van de uitzending.

Een online eventbeleving

Medewerkers kregen vooraf een heerlijk borrelpakket thuis toegestuurd. De online kerstborrel was te volgen via een platform, waar de medewerkers middels ingezonden filmpjes een vraag konden stellen aan de DT-leden. Jan Flippo,  directeur van DICTU,  was in de studio aanwezig om live zijn kerstboodschap te delen. Daarna was het de beurt aan de medewerkers zelf. Uitgedost met kerstaccessoires hadden zij een muzikale kerstvideo opgenomen.

Live vanuit de studio bracht de cocktailhost de fijne kneepjes van het cocktail shaken bij. Met de ingrediënten in het borrelpakket ging iedereen thuis aan de slag met het bereiden van een heerlijke cocktail of mocktail. In de Mibo.app kwam iedereen nog even informeel bij elkaar en werd er getoost op de feestdagen.