Online Adfiz Platformbijeenkomst

Op de tweede Online Adfiz Platformbijeenkomst kwamen meer dan 150 onafhankelijk financieel adviseurs samen voor een informatief en inspirerend programma. Zowel particuliere als zakelijke thema’s kwamen aan bod. Het event vond plaats in de NetworkApp. Zo konden deelnemers laagdrempelig met elkaar en met sponsoren in contact komen.

Tijdens het plenaire programma werden de Adfiz-leden getrakteerd op een dynamisch gesprek tussen Peter Risseeuw, eigenaar Periscoop Onderzoek & Advies, ondernemer Annemarie van Gaal en Enno Wiertsma. Hoe verbeter je de toegang tot professioneel financieel advies? Tijdens de online bijeenkomst was ook voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten. De huiskamersessies boden ruimte aan tien personen per sessie om bij te praten met verschillende organisaties en sponsoren. Na afloop van de bijeenkomst konden deelnemers een bezoek brengen aan de kennismarkt of netwerken met andere deelnemers.

Speciaal voor Adfiz bouwde PINO een studio op het kantoor van Adfiz in Amersfoort. In deze vertrouwde setting zorgde PINO ervoor dat de studio-uitzending soepel verliep. Bij het inrichten en vullen van de NetworkApp ondersteunde PINO de diverse sponsoren en Adfiz.