Online 14th IALA Symposium

Maritieme sector komt wereldwijd bijeen in Rotterdam

Op initiatief van het ministerie van IenW samen met IALA en het gemeentebestuur van Rotterdam is Nederland van 12-16 april aanstaande gastland van het 14th IALA Symposium. Een online symposium voor de wereldwijde maritieme sector. Een 5-daags online programma, 12 themasessies en elke dag een livestream uitzending vanuit de studio van Café Rotterdam. Uiteraard midden in het havengebied met uitzicht op de iconische Erasmusbrug. PINO ondersteunt het organiserend comité om dit internationaal online symposium zowel in communicatie als op logistiek en facilitair gebied te realiseren.

Communicatie én organisatie

Om de communicatie in de aanloop naar het online symposium en het netwerk enthousiast te maken, zet PINO verschillende middelen in. Naast het realiseren van een eventwebsite vervaardigen we een tweewekelijkse nieuwsbrief die naar het gehele IALA netwerk wordt verstuurd. We adviseren en denken mee in het samenstellen van het sponsorpakket en versturen mailings naar potentiële sponsoren.

Een uitgebreide sprekersbriefing en de begeleiding van de sprekers naar hun optreden live via een inbelverbinding of met hun pre-recorded video, maakt ook onderdeel uit van PINO’s rol. De opdrachtgever ontzorgen, de sprekers optimaal begeleiden en gastvrijheid bieden aan de internationale delegaties daar worden wij blij van!