Nieuwe website Inn Style

Online metamorfose voor Inn Style

Wekelijks is PINO te gast bij vele eventlocaties door het hele land om toffe bijeenkomsten voor onze gasten te organiseren. Maar de bezoekjes aan Inn Style in Maarssen hadden de afgelopen tijd ook een heel ander doel. Samen met een enthousiast projectteam hebben we gewerkt aan de profilering van Inn Style en de ontwikkeling van een nieuwe eigentijdse website. En mét resultaat! Kijk maar eens op www.innstyle.nl.

Een nieuwe website ontwikkelen, daar worden we blij van, maar hoe pak je dat nou aan? Die vraag stelde Inn Style ons een tijdje terug. Gelukkig weet PINO daar wel raad mee. Voordat we fanatiek beginnen met ontwerpen, schrijven en bouwen, zetten we eerst een stapje terug. Wat moet de website eigenlijk uitstralen? Tijdens een intensieve brainstormsessie hebben we samen met het Inn Style team de identiteit van de eventlocatie en het doel van de website geformuleerd.

Toen de fundering eenmaal was gelegd, is PINO in de pen geklommen om de oude webteksten te herschrijven. De identiteit en doelstellingen zijn vertaald naar pakkende woorden en oneliners. Op hetzelfde moment is Inn Style samen met een vormgever aan de slag gegaan met het webdesign. En inmiddels is de nieuwe website een feit! Een plek vol inspiratie en ideeën, passend bij de stijl van Inn Style.