Let’s play @home

ProRail ERTMS

De jaarlijkse ERTMS Implementatiedag kon helaas niet plaatsvinden op de traditionele locatie aan de kust. Maar strandtent of niet, we verrasten de deelnemers op 29 september met een interactief programma tijdens ERTMS@home. De talkshow was informatief en persoonlijk, maar bestond voornamelijk uit entertainment! Cabaret én een dynamische teamgame zorgden voor voldoende ontspanning voor de ruim 100 collega’s die meekeken met de show.

De mannen van cabaretgroep MiER hadden de taak om de uitzending van A tot Z voor de camera te leiden. Van talkshow host met bijzondere interviews aan tafel tot social media side-kick en muzikale intermezzo’s. Met een afsluitende smartlap en rap als samenvatting van het event. Maar, dit was niet het enige vermaak voor de kijkers. Tijdens de show speelden de deelnemers de ERTMS@home game. Een op maat gemaakt teamspel, waarin de teams virtueel met de trein door Nederland reisden om vragen en opdrachten uit te voeren. Voor het team met de meeste punten wachtte een trofee en natuurlijk de eeuwige roem.

Wat PINO bezighoudt tijdens zo’n uitzending? Naast de showregie zorgen wij achter de camera’s in samenwerking met het Networkapp-Platform en de ontwikkelaars van de teamgame voor een soepele uitvoer van de uitzending en het spel. Een leuke technische en logistieke uitdaging!