Landelijke WOW-dag

Live op locatie met inhoud, awards en fun

Met ruim 300 deelnemers fysiek aanwezig in de Rijtuigenloods was de Landelijke WOW-dag op vrijdag 5 november een groot succes. De dag die in het teken staat om de ontmoeting, kennisdeling en samenwerking tussen beheerders van de weg, vaarweg en water tot stand te brengen. Een plenair programma, meerdere subsessies én de uitreiking van de WOW-prijs maakten de WOW-dag compleet. PINO was weer helemaal in haar element om als regisseur van de WOW-dag de logistieke en facilitaire live productie in goede banen te leiden.

Inspireren en activeren

Voor de Landelijke WOW-dag was een activerend en stevig programma opgetuigd waarin thema’s  als klimaat, circulariteit, de vervangingsopgave van de assets, data, hybride samenwerken een plek kregen! Raoul Beeldsnijder ontving als dagvoorzitter meerdere sprekers op podium. Keynotespreker was Deborah Nas die een inspirerend verhaal hield over Digitalisering met VR- en AR-technologie. Daarna was het tijd om in meerdere sessies uiteen te gaan. Deelnemers konden kiezen uit onderwerpen als Publiek opdrachtgeverschap, Circulaire stappen regio, Verduurzamen wegverharding, Hybride werken of Inkopen van innovaties.

Halverwege de middag werd de spanning opgevoerd met de bekendmaking van de winnaar van de WOW-prijs volgens de jury en van het publiek dat mocht stemmen op hun eigen favoriet. Tijdens de afsluitende borrel speelde de DJ easy tunes en werd er nog actief samengewerkt aan de XL Voetbaltafel. Speciale WOW-sokken kregen deelnemers als aandenken aan deze dag mee naar huis. Over twee jaar is er een nieuwe editie van de Landelijke WOW-dag.