KPMG Launch Technology Suite

This is power!

Hoe kunnen vier afdelingen van KPMG die te maken hebben met technologie elkaar beter leren kennen om de samenwerking te verbeteren? Dat stond centraal tijdens de KPMG Launch Technology Suite in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Een spectaculaire opening met een robot die het publiek welkom heette en de dagvoorzitter aankondigde, markeerde het innovatieve karakter van deze bijeenkomst. PINO mocht haar organisatietalent inzetten om deze bijeenkomst in een maand tijd van idee naar live concept te brengen.

Technische hoogstandjes

Nadat de robot de spectaculaire introductie had verzorgd, zette de dagvoorzitter het plenaire programma voort. Tijdens haar aankondiging vloog er vanuit de zaal achterin een drone over het publiek waaraan de catchbox was bevestigd. Deze gebeurtenis werd via een live stream getoond op het projectiescherm. Met de catchbox ging de dagvoorzitter de interactie aan met het publiek door deze de zaal in te gooien met de opdracht om jezelf te introduceren en te vertellen wat jouw afdeling kan bieden en waar je naar op zoek bent. Daarna werd de opkomst van de verschillende sprekers begeleid door het nummer ‘This is power’ van DJ Hardwell.

Na het plenair programma gingen de 270 deelnemers uiteen om in verschillende workshops aan de slag te gaan. Deze werden gehouden in domes die waren uitgelicht in een aantal kleuren die overeen kwamen met de kleur op de deelnemersbadge. Tijdens de wisseling van workshopronde veranderden de domes weer van kleur. Naast vier inhoudelijke workshops zorgde de vijfde voor de nodige (ont)spanning met een experience in VR of drone-vliegen. Na de plenaire afsluiting kregen de deelnemers vanuit verschillende foodtrucks meerdere gerechtjes uitgeserveerd.