Jubileum Arburg

Al 25 jaar toonaangevend

In oktober 2018 bestond de Nederlandse vestiging van Arburg 25 jaar. Arburg, een van origine Duits familiebedrijf, is één van de marktleiders in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige spuitgietmachines voor kunststofverwerking. Met een Open Huis op 30 en 31 oktober in het Technology Center in Utrecht werd het 25-jarig jubileum van ARBURG BV gevierd. En PINO mocht het ‘feestcomité’ ondersteunen in de organisatie.

Showroom vol inspiratie

Op beide dagen werden zo’n 100 klanten verwelkomd om de nieuwste machines te bekijken en verschillende workshops te volgen. In de showroom konden klanten zich laten inspireren door machines met Industrie 4.0 automatisering, 3D manufacturing, in mould labeling voor de verpakkingsindustrie en bio-toepassingen.

En voor nóg meer inspiratie sloten klanten aan bij workshops over trends in verpakkingstechniek, additive manufacturing en het Arburg Leitrechner System. Op donderdag 1 november werd de feestelijke week afgesloten met een luxe diner voor de belangrijkste relaties van het bedrijf.