Hollandse gastvrijheid vanuit studio PINO

Internationale Conferentie FAIR, Building with Nature en C5a

Wat een internationale conferentie voor 200 personen in het LEF bij Rijkswaterstaat zou worden, heeft PINO omgevormd tot een online conferentie vanuit onze eigen studio aan de Van Limburg Stirumstraat 8 te Utrecht. Een weloverwogen groene keuze, maar wel eentje die letterlijk en figuurlijk heel duurzaam uitpakt én met een groot gevoel voor gastvrijheid.

Toen we de vraag kregen of PINO voor deze online bijeenkomst ook een eigen studio kon faciliteren, hoefden we geen minuut langer na te denken. We toverden het kantoorpand om tot een professionele studio. Net als het doel van deze conferentie geldt ook voor PINO “Be adaptive to become resilient”. Zo gezegd, zo gedaan, op 4 juni was studio PINO het decor voor de internationale online conferentie van de drie Interreg projecten FAIR, Building with Nature en C5a.

In de huidige maatschappij met letterlijk en figuurlijk veel afstand tot elkaar, zetten wij bij PINO graag net dat stapje extra om onze gastvrijheid ook op afstand over te brengen. Alle deelnemers kregen een paar dagen voor de online conferentie een eventpakket toegestuurd met daarin zowel een inhoudelijke als een smakelijke verrassing. In dit geval een pakketje met welkomstbrief, USB stick voorzien van alle inhoudelijke programmapunten en de lekkerste stroopwafels voor tijdens de conferentie zelf. Een kleine geste die zorgt voor een duurzame verbinding en betrokkenheid van deelnemers. Persoonlijke aandacht en gastvrijheid zit in PINO’s dna.