New Energy Forum

Step into the future of mobility and energy

Stap op 24 juni in de wereld van morgen! Tijdens dit online festival nemen Hive.Mobility, EnTranCe | Centre of Expertise Energy (Hanzehogeschool) en New Energy Coalition je mee in de slimme, nieuwe wereld van duurzame mobiliteit en energietransitie. Dit onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Diederik Jekel.

Experts, hoogleraren, lectoren, onderzoekers, bedrijven en studenten prikkelen je geest over onze veranderende wereld: huizen die zichzelf voorzien van stroom, autonoom vliegende drones en voertuigen die bewegen op groene waterstof of zonne-energie. We kijken naar slimme energiesteden van de toekomst en de rol van de burger in de transitie.

Vanaf het EnTranCe-terrein in Groningen streamen we spectaculaire demonstraties, reportages, studenten pitchen hun onderzoeken, partners laten hun impact zien in de transitie en er zijn meerdere actuele debatten te volgen. Kom aan het eind van de dag met een hoofd vol nieuwe kennis & inspiratie weer terug in het nu.

Houd de social media-kanalen Hive.Mobility, EnTranCe | Centre of Expertise Energy (Hanzehogeschool) en New Energy Coalition in de gaten voor meer info. De rol van PINO? Wij zorgen ervoor dat de technische regie soepel verloopt en alles logistiek en facilitair helemaal future proof klopt.