Dijkwerkers Werken Door Podcast

Inspiratie om dóór te gaan in tijden van corona

In de afgelopen maanden was PINO volop bezig met de voorbereidingen voor de Dijkwerkersdag, in opdracht van het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP). Tot het coronavirus haar weg naar Nederland vond. De consequentie? De Dijkwerkersdag is doorgeschoven naar 2021, maar het HWBP stopt niet met communiceren naar haar achterban! Binnen een mum van tijd ontstond de podcastserie: Dijkwerkers Werken Door.

Juist in tijden van corona werken de dijkwerkers dóór. Maar hoe doe je dat? Daarop lanceerde het HWBP in samenwerking met PINO razendsnel een podcastserie. In één week kwamen we van concept tot eerste opname. Je hoort experts over thema’s als digitale participatie en markt & aanbesteding. Want hoe organiseer je bewonersbijeenkomsten als fysiek afspreken tijdelijk niet kan? En hoe zorg je ervoor dat lopende aanbestedingen geen vertraging oplopen?

In deze podcastreeks komen experts aan het woord als Arend Clahsen (journalist bij het FD), neuropsycholoog Niels Götz en Esther Thijssen (communicatieadviseur waterschap Limburg) over hun ervaringen in tijden van corona. Met al bijna 1.200 luisteraars smaakt dit naar meer… Daarom zijn PINO en het HWBP nu volop aan de slag met de productie en programmering van de Dijkwerkers Werken Door Livestream!

Nieuwsgierig? Luister dan hier naar de nieuwste aflevering over het wel en wee in de waterbouwsector. Je hoort Miranda Mens, communicatie-adviseur bij het HWBP én de host van de podcastserie. Ze gaat in gesprek met Gerrit Jan van de Pol (algemeen directeur GMB) en Andrea Vollebregt (directeur van de Vereniging van Waterbouwers).