DICTU’s online kerstborrel

Live vanuit de kerststudio

Voor het tweede achtereenvolgende jaar zijn veel organisaties op zoek naar alternatieven om vorm te geven aan de traditionele kerstborrel voor hun medewerkers. PINO was deze week voor de tweede keer regisseur van de digitale DICTU kerstborrel. Dit jaar live uitgezonden vanuit Studio Stream die hun studio geheel in kerstsfeer hadden ingericht.

Digitale gezelligheid met elkaar

Meer dan 500 medewerkers van DICTU kwamen digitaal bijeen voor de kerstborrel. Tijdens een korte plenaire talkshow ging de tafelhost in gesprek met het directieteam van DICTU. Samen gaven zij hun terugblik op het afgelopen jaar en een vooruitblik op 2022. Daarna was het tijd voor wat ontspanning. In een gezellige pubquiz kregen de medewerkers verschillende algemene en de actuele kennisvragen voorgelegd.

In een pre-recorded videoboodschap spraken DICTU medewerkers hun kerstwens uit waarna er een gezamenlijke digitale toost werd uitgebracht. Als afsluiting van de kerstborrel ging iedereen uiteen in verschillende breakouts voor een digitale workshop. Altijd al willen schilderen als Bob Ross, je laten verrassen door een Mindf*ck, lekker leren koken of eens ongegeneerd mopperen? Het kon allemaal!