Communicatie Congres 2018

Alles onder controle?

Laten we er niet omheen draaien: eigenlijk willen communicatieprofessionals maar één ding. Controle. Resultaat zien. Mensen in beweging brengen. Stap voor stap aan reputaties bouwen. Issues planmatig uit de wereld helpen. Kernboodschappen laten rondzingen. Maar kan dat wel? Of is de praktijk van alle dag weerbarstiger dan welk plan van aanpak ook? Daarover gaat het CommunicatieCongres 2018.

Het CommunicatieCongres vindt plaats op 20 november in TivoliVredenburg in Utrecht. De invulling van het programma en de logistieke organisatie is in handen van PINO en #VERDER, in samenwerking met Adformatie. Gezamenlijk zetten we een praktisch congres neer. Over macht en onmacht, over controle en de durf om los te laten. Kortom, over de kansen, mogelijkheden én grenzen van het communicatievak.

Bekijk hier het volledige programma. Wilt u deze highlights niet missen? Dan hebben we iets leuks voor u. Relaties van PINO ontvangen een speciale korting van € 200,-. Waardoor u slechts € 349,- voor een ticket betaalt. Meld u aan via de registratiepagina. Kies bij het aantal kaarten voor ‘1 ticket met een persoonlijke code’. Vul daarna de kortingscode in die u via onze nieuwsbrief heeft ontvangen. De rest van het formulier wijst zich vanzelf. Tot ziens op 20 november!