24Festival

Drie events onder één dak

Vandaag is het imposante Concertgebouw Amsterdam óns domein! Maanden hebben we hard gewerkt om een spectaculair programma neer te zetten. En nu is het zover: 24Festival. Hét jaarlijkse event waar professionals in reclame, marketing en creatieve industrie elkaar ontmoeten en inspireren. Op het festivalprogramma staan eigenlijk drie verschillende events.

Het Grote Marketing Congres geeft professionals nieuwe inzichten over vertrouwen in overheid, merken en media. Want het vertrouwen in marketing is weg. Geloof jij het? Met cases van onder andere Uber, Nestlé en ING nemen we de deelnemers mee in een zoektocht naar de ‘holy grail’. Op hetzelfde moment, maar in andere concertzalen, vindt het 24Academy programma plaats. Speciaal voor studenten en starters. In 12 verschillende masterclasses leren zij van onder andere Facebook en MediaMonks hoe zij de meest briljante reclamecampagnes kunnen ontwikkelen. En wat de ‘Reason Why’ achter deze campagnes is.

Na een enorme dosis inspiratie sluiten we het festival vanavond feestelijk af. Dan zitten we met onze neus vooraan bij de uitreiking van de Effie Awards 2018. Niet om één van de prijzen in ontvangst te nemen, maar wel om te zorgen dat de show in samenwerking met Veldhuis & Kemper perfect verloopt. Want de marketing- en eventwereld hebben in ieder geval één ding gemeen: het gaat om de kleinste details!