100 jaar Van Zoelen

Dat wordt gevierd met een jubileumkrant

Het organiseren van evenementen en congressen dat is wat PINO al jaren heel goed kan. Minder bekend is dat we ook talent hebben voor communicatie. Dit vakgebied kunnen we met onze trouwe opdrachtgever Van Zoelen weer eens in de etalage zetten. Aanleiding? Het 100-jarig jubileum van Aannemersbedrijf Van Zoelen uit Utrecht. De vertrouwde relatiekrant kreeg een nieuw jasje en PINO verzorgde de redactionele content van een aantal artikelen.

Op-en-top Communicatie

100 jaar is een bijna unieke prestatie voor een aannemer. Des te meer reden om groots uit te pakken. Van Zoelen blies namelijk niet alleen nieuw leven in de relatiekrant, ook de huisstijl kreeg een eigentijdse uitstraling. Hoe breng je 100 jaar geschiedenis in beeld? Voor die uitdaging stond PINO. Samen met de directie van Van Zoelen besprak PINO de invalshoeken van de interviews met de huidige opdrachtgevers, partners en de oudgedienden.

De opdrachtgevers van PINO hebben zo allemaal hun eigen verhaal dat wordt verteld op de bijeenkomsten die we voor hen organiseren. Maar deze opdracht geeft daar een unieke twist aan. Nu mocht PINO namens Van Zoelen op pad om de authentieke verhalen over het bedrijf in historisch perspectief tot en met het heden en naar de toekomst toe op te tekenen. Het resultaat: een jubileumkrant waar de trots van afspat!