Bij u om de hoek

PINO’S blog februari 2018

In Nederland is alles om de hoek. Rangschik de landen van de wereld op grootte en we bungelen met iets meer dan 40.000 vierkante kilometer in de onderste helft op plek 133. Nog onder Benin, Togo en Cuba bijvoorbeeld. En toch kruipt PINO in dit kleine land nog iets dichter op een aantal opdrachtgevers.

Vanuit ons kantoor in Utrecht zijn we zo in de verste hoeken van het land. Groningen, Enschede, Middelburg, Maastricht: we staan altijd binnen twee uur bij u op de stoep. Daarom maakt het voor PINO niet veel uit waar u werkt of waar u een evenement wilt organiseren. En wij zorgen altijd dat het voor u ook niets uitmaakt. Zo gaat dat in dit fijne, kleine land waar een prachtig spoor- en wegennet ons snel overal brengt. Waar alle dorpen en steden een plek hebben op de mooie blauwe borden van de ANWB, die we in het buitenland soms zo missen. Maar voor ons voelt om de hoek niet altijd dichtbij genoeg. En daar gaan we wat aan doen.

 

Er is namelijk één stad in ons land die heel bijzonder is en waar veel van onze opdrachtgevers werken. De stad waar onze regering en ons parlement zijn gevestigd. Waar onze vorst huist. Waar het Internationaal Straf- en Gerechtshof staat. Den Haag dus. Met ons werk voor bijna alle ministeries en organisaties zoals de Unie van Waterschappen zijn we zo vaak in Den Haag, dat we daar naast Utrecht vaste grond zoeken. Zie het maar als een ambassade van PINO, zoals in de Hofstad al talloze ambassades zijn. Op die nieuwe werkplek in de residentie kunnen we makkelijker kind aan huis zijn bij alle departementen. En kunnen we ook zélf Haagse opdrachtgevers ontvangen.

Over onze Haagse ambassade vertellen we u binnenkort meer. Wilt u het live van ons horen, dan springen we graag op de fiets of pakken de auto of trein. Naar Den Haag, maar net zo makkelijk naar Groningen, Enschede, Middelburg en Maastricht natuurlijk!

Pieter Schure