Events, vol interactie en energie

Altijd een stapje extra en een stapje voor

Communicatiekracht en persoonlijke aandacht

Ultieme beleving, zowel live als online

Proactief, met zekerheid en aandacht

Concept

Analyse • Programma Design

Communicatie

Communicatieplan
Deelnemerscommunicatie

Organisatie

Procesmanagement • Eventmanagement
Follow-up & Implementatie

Cases

In de afgelopen 21 jaar hebben wij meer dan 2.000 projecten georganiseerd. Live bijeenkomsten variërend van kleine interne evenementen tot grote publieksevenementen met en zonder inhoudelijke component. Beurzen met 150 standhouders en 90.000 bezoekers. Roadshows met 50 seminars. Internationale top conferenties met wereldleiders en zware beveiligingsmaatregelen. Met expertise in concept, communicatie en organisatie creëren wij nieuwe mogelijkheden met online en hybride oplossingen voor uw bijeenkomsten. In de afgelopen periode hebben we veel kennis en ervaring opgedaan met online meetings op verschillende platforms. Variërend van talkshows vanuit een professionele studio met en zonder break-outs, innovatielunches, kennissessies tot masterclasses en podcastseries. Bekijk de projecten waar wij trots op zijn.

Online Cases

Online evenementen zijn niet meer weg te denken. Ze bieden een bijzonder goed alternatief voor live bijeenkomsten en een potentieel groter bereik, met tal van nieuwe kansen en mogelijkheden. Denk aan een interactief webinar, een podcast of een liveshow gestreamd vanuit een studio, compleet met dagvoorzitter en sprekers die aan tafel schuiven.

PINO’s jarenlange ervaring met live bijeenkomsten nemen we mee naar die onlinewereld, want ook daar zijn strakke planningen en goede scripts de drijvende kracht achter succes. Iets waar wij u graag bij adviseren en ondersteunen.

Cases overzicht

Special Cases

Met meer dan 20 jaar ervaring in de congres- en evenementenbranche heeft PINO vele bijeenkomsten mogen organiseren. Projecten variërend van klein, middelgroot tot grote evenementen. Heel veel bijeenkomsten blijven op je netvlies staan, maar enkele events vallen in een buitencategorie, dat zijn onze specials.

Dit zijn events die vragen om specifieke organisatievaardigheden. Skills die PINO van nature in huis heeft. Een aantal van deze pareltjes lichten we graag nog even uit.

Cases overzicht

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn trots te mogen werken voor o.a.: