We zijn uw moeder niet

PINO's blog mei 2017

Komende zondag verwachten we van u geen ontbijt op bed. Niet eens een tekening of een tegoedbon voor kusjes of klusjes. We zijn tenslotte uw moeder niet. Nou ja, vooruit. Soms een beetje dan.

Want we zijn het bij PINO wel gewend om klanten moederlijk onder onze vleugels te stoppen. Om ze bij de hand te nemen in het proces van evenementen en communicatie. Ze al onze aandacht en liefde te geven, ze te adviseren en af en toe een beetje streng voor ze te zijn. We ruimen zelfs de poep op. Nou ja, van onze kantoorhond Roos in ieder geval. Die moederrol van PINO is vooral duidelijk op congressen en evenementen. Zoals moeders redderen met snoetenpoetsers, een glimlach op een kindergezicht toveren en honderd dingen tegelijk kunnen doen, zo lopen wij de benen uit ons lijf voor onze opdrachtgevers. En passen we altijd een mouw aan de meest onverwachte omstandigheden.

We zijn dus soms een beetje uw moeder. Of is het anders en bent u een beetje de onze? Wij willen u namelijk het liefst een mooi rapport laten zien van alles dat we doen. Tekeningen met harkmannetjes en onduidelijke diersoorten maken we al een tijdje niet meer, maar we schetsen u wel graag de contouren van een communicatieplan of evenement. U trots maken, dat is wat we willen. Want u bent natuurlijk de leukste moeder van het schoolplein.   We spelen ook graag lief met onze broertjes en zusjes: onze collega’s en vaste leveranciers die hun diensten hebben bewezen. Allemaal omdat we zo graag ons best voor u doen en te zorgen dat onze band blijft bestaan.

Wie ook wiens moeder is, een ontbijt op bed gaat misschien wat ver. Maar een kop koffie samen om over nieuwe plannen te praten: dat kan natuurlijk altijd. Bakken wij de koekjes wel.

Tessy Miltenburg