Stagiair(e) gezocht

Ben jij vanaf augustus 2018 onze nieuwe stagiair(e)?

Kom stage lopen bij ons organisatiebureau

Woon jij in de regio Utrecht en ben jij op zoek naar een stage in de communicatie- evenementen- en congresbranche? Durf jij verantwoordelijkheid te pakken en eigen initiatief te nemen?  Denk jij in oplossingen en heb jij oog voor detail? Ben jij daarnaast zelfstandig, creatief, communicatief vaardig, stressbestendig en collegiaal? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Wat bieden wij?

  • Een leerzame en afwisselende HBO-stage, waarbij je jouw talent verder kunt ontwikkelen.
  • Je bent verantwoordelijk voor het volledige uitnodigings-, communicatie- en registratietraject van verschillende evenementen en congressen. Denk aan unieke projecten zoals het Happinez festival en LEGO World of kijk voor een overzicht op onze pagina met cases.
  • Als je laat blijken dat je de verantwoordelijkheden op een goede manier kunt dragen, stellen we je ook in de gelegenheid om zelfstandig evenementen te organiseren. Je maakt zelfstandig offertes, begrotingen en draaiboeken en je krijgt de kans om als projectleider tijdens een evenement leiding te geven.
  • Een stageopdracht of onderzoek is voor ons geen vereiste. Mocht een onderzoek vanuit de studie verplicht zijn, dan bieden wij de mogelijkheid om daar 1 dag in de werkweek aan te besteden.
  • We zoeken stagiaires vanaf januari/februari 2018.
  • We betalen een marktconforme vergoeding.

Interesse?
Heb je interesse in een stage bij PINO? Mail dan je motivatie en CV naar charlottemeijer@pino.nl.