Promolding is jarig

Feest Promolding

Heb je je ooit afgevraagd waar kunststof producten vandaan komen? Grote kans dat ze bij Promolding zijn ontworpen en geproduceerd. Na de oprichting in 1997 is het bedrijf uitgegroeid tot een onmisbare speler. Op 11 en 12 mei vierden klanten, leveranciers en medewerkers de 20e verjaardag. Maar dat niet alleen! Als kers op de taart werd ook de nieuwe productiehal geopend en Promolding 2.0 gelanceerd.

Na de ontvangst door twee prachtige femme de la nuit genoten zo’n 250 relaties en medewerkers in een volle feesttent van een opmerkelijk programma. Een mooie mix van inhoud, muziek en spektakel, met een persoonlijke touch. Dagvoorzitter Pauline de Wilde verwelkomde bijzondere gasten, waaronder directeur Jac. Gofers, op het podium voor een tafelgesprek over het verleden, heden en de toekomst van Promolding. Tijdens de spectaculaire percussie act met LED-show, kon Jac. de verleiding niet weerstaan om de stokken in eigen hand te nemen en Promolding 2.0 met een flinke knal te openen.

Een dag later werden de enorme haldeuren opengesteld voor het brede publiek. Een open huis! Familieleden, kennissen en andere geïnteresseerden pakten hun kans om een kijkje achter de schermen te nemen van de indrukwekkende kunststofproductie. In de avond veranderde het toneel van Promolding in een fantastisch personeelsfeest. De band en DJ kregen de voetjes van de vloer en koks maakten live de mooiste creaties van streetfood klaar. Er werd zelfs tot na middernacht doorgefeest.

Het jubileum van Promolding is vastgelegd in een e-magazine.