NVM Business stand PROVADA

Met PINO als standmanager

Afgelopen week stond de RAI Amsterdam in het teken van de jaarlijkse vastgoedbeurs PROVADA. De stand van de vakgroep NVM Business fungeerde als dé ontmoetingsplek voor professionals gespecialiseerd in commercieel vastgoed.  Tijdens het driedaagse netwerkevent had NVM Business diverse vak gerelateerde workshops geprogrammeerd zoals C-label, trends in logistiek, leegstand en innovatie in commercieel vastgoed. Deze opdracht van NVM Business liet PINO’s hart voor beursmanagement weer eens op volle kracht kloppen.

Om alle activiteiten op de beursvloer in goede banen te leiden heeft PINO een speciaal reserveringssysteem ontwikkeld voor de registratie en het indelen van workshops, vergaderruimten en de gezamenlijke netwerkborrel van NVM en funda. De ontvangst van deze borrel voor zo’n 500 personen op Strand Zuid, lag in PINO’s handen. Tijdens de PROVADA was de stand van NVM Business drie dagen lang de home base van PINO.

Iedere beursdag lag de lat weer hoog in het managen van standactiviteiten, het faciliteren van de standbezoekers en het ontzorgen van de opdrachtgever. Dit doen we bij PINO van nature al. Het maakt ons niet uit hoe groot of klein een event is. Met ons organisatietalent en gevoel voor hospitality maken we van elke bijeenkomst een succes.