Maliekwartier Binnenste Buiten

Straatfestival met burenontbijt en -speeddate

De ondernemersvereniging van het Maliekwartier organiseerde op 23 september voor de vijfde keer het Binnenste Buiten straatfestival. Winkeliers en ondernemers uit de twee grote winkelstraten in Utrecht Oost (de Nachtegaalstraat en Burgemeester Reigerstraat) presenteerden hun winkel onder de prachtige bomen van de Maliebaan. Met foodtrucks, kinderattracties, wijnbarretjes, decoratie, muziek en een heerlijk burenontbijt werden bewoners en publiek getrakteerd op het jaarlijkse straatfestival. PINO zorgde dat het voor bewoners en winkeliers die dag logistiek tip top in orde was!

‘Ken je buur Binnenste Buiten’

De zaterdagochtend begon om 09.00 uur met een groots burenontbijt midden op de Maliebaan en verzorgd door winkeliers en ondernemers uit het Maliekwartier. Aansluitend op het gezellige burenontbijt vond er, onder het mom ‘ken je buur Binnenste Buiten’, een uur lang een speciale buren-speeddate plaats. Een leuke manier om je buren eens beter te leren kennen. Dit alles werd ondersteund door het Oranje Fonds.

De hele middag was de Maliebaan ingericht als festivalterrein met leuke attracties en activiteiten voor kinderen zoals een fietsparcours van Kok-fietsen of je eigen pizza maken met de Pizzabakkers. En de ouders konden vanaf de terrasjes met eet- en drinkgelegenheden hun kroost in het oog houden. Het was een prachtige dag, waardoor de nazomer borrel een mooie afsluiter was van het 5e jubileum van het Binnenste Buiten straatfestival!